Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Be my Valentine!

Be my Valentine! Finoman fogalmazunk, ha azt találjuk mondani, a Valentin-nap az év legmegosztóbb ünnepe.
Te vagy az, aki ezt tartja az év legszebb napjának? Már a karácsonyfa alatt is a pároddal töltött romantikus februári este lebeg a szemed előtt? Akkor azt hiszem nem is kell magyaráznunk, miért érdemli meg ez a nap a szépre festett körmöket.
Netán magányos szívedben ég a vágy lángja, hogy végre rátalálj valakire? Egy csábító Valentin-napi körömlakk ebben is nagy segítség lehet!
Esetleg azok közé tartozol, akik szerint szeretni egész évben lehet, február 14. pedig csupán egy mondvacsinált hajcihő? A Valentin-napi lakkjainknak ez sem von le semmit az értékükből!
Végül, de nem utolsósorban, lehet, hogy Te vagy az a romantikus lelkű álompasi, aki a párját szeretné meglepni egy szép lakkal. Ez esetben jó helyen jársz, ugyanis összegyűjtöttük a legjobb ajánlatainkat!
Az ötletek száma végtelen. Lehetsz makulátlan hölgy, aki szolid, mégis vonzó színekbe borítaná körmeit erre a napra. Lehetsz csábos démon, kinek fegyvere a szexi színekben ragyogó körmök palettája. Esetleg a cserfes típusba tartozol, aki kislányos bájával csavarja el a kedvese fejét? Semmi akadálya! Egy egyszerű sablonnal kombinálhatod színeinket, cuki szívecskéket, romantikus tavaszi virágokat, ragyogó csillagokat varázsolva körmeidre. Ötletekben tehát nincs hiány, nézzük mivel tudunk ebben segíteni!

Keresés