Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A szabadság nyarának körmei már itt vannak!

A szabadság nyarának körmei már itt vannak!

Az idei ezer színben pompázó nyár 11 színkülönlegessége tökéletes összhangban a nyárváró divattal megérkezett. Egyszerű, mégis elegáns, színes, mégis megy mindenhez! Mi ez, ha nem varázslat? Körömlakk.

Urban Woman

DOR Color Trend Urban Woman (17)

A nyári képeslapok ugyan általában vízpartokat vagy erdei tisztásokat ábrázolnak, azért mindannyian tudjuk, hogy a város is egész más arcát mutatja ilyenkor. Ülj ki egy jó hideg italra, vagy csak sétálj egy jót a barátnőiddel a napragyogta utcákon. A körmeid már árulkodnak, te egy igazi nagyvárosi lány vagy.

Pleasure Garden

DOR Color Trend Pleasure Garden (13/2)

Senki nem tudja, milyen volt az Édenkert, de valahogy mind hasonlónak képzeljük. Állandóan jó az idő, minden gyümölcs finom és friss, a színek pedig varázslatosak. Ez utóbbiban segít körömlakkunk, minden mást pedig hoz a nyár.

Tears of Argentina

DOR Color Trend Tears of Argentina (2)

Ó, a nyár mindig előcsalja az ember romantikusabbik felét, a vágyódást távoli szépségek iránt. A tangó hazája, nem meglepő, ha egy végigtáncolt éjszaka után arra tévednek a gondolataink. Ha az óceánon át nem is repíthetünk, a körmeidre szívesen elhozzuk egy darabját.

Aquatica

DOR Color Trend Aquatica (5/5)

A rekkenő hőségben nincs olyan formája a víznek, ami ne esne jól. Egy korty a kulacsból, egy frissítő zivatar, egy hűsítő zuhany… Egy kellemes jégkocka a koktélba, aztán belelógatni a lábunkat a medence vizébe… Idén már a körmeinkkel is hálát adhatunk a nyári víznek

Suburb Nails

DOR Color Trend Suburb Nails (77)

A nyár a külvárosokba is beköszönt, és sokan szeretjük látni, ahogy ezek a helyek változnak. Ahogy a rideg ipar romjain virágokkal és vidám teraszokkal teli élet sarjad. Egy felkészült lány pedig mindenhova alkalomhoz illő körmökkel megy.

Pastel Queen

DOR Color Trend Pastel Queen (49/6)

Az, hogy a 2021-es nyár a pasztell színek virágzásával vár minket, nem rajtunk múlott. Azért viszont mindent megteszünk, hogy a pasztell időszak királynője legyél. Csavard le a kupakot, forduljanak pasztellbe körmeid és élvezd a királynők életét!

Adult Green

DOR Color Trend Adult Green (80)

A nyár a zöld fák árnyékában, zöld pázsiton eltöltött vidám pillanatok évszaka is. Mert a zöld a természet, a növények, a vidámság és a sok nevetés színe. Csupa olyan dolog, amelyet a körmeink is megérdemelnek. Nem csak 18 éven felülieknek!

Pure Sunshine

DOR Color Trend Pure Sunshine (39)

2021 nyara mindannyiunk számára a fellélegzés ígérete. Akár az iskolapadból szabadultunk, akár munka után heveredünk le egy árnyas padra, a forró pillanat mindenképp megérdemli, hogy a napsütésen túl a körmeink is beragyogják.

Ocean Breeze

DOR Gel Effect Ocean Breeze (931)

Ha dőltél már hátra rekkenő hőségben az óceán partján, akkor amint becsukod a szemed, már hallod is a morajlását, érzed a sós illatát és látod a végtelen kékségét. Körömlakkunk ugyan nem morajlik és az illata is olyan, mint a többinek, de a lényeg itt úgyis a szín…

4Ever Girl

DOR Gel Effect 4Ever Girl (947)

Az évszakok változnak ugyan, de hogy az ember lánynak született, az már kevésbé. Egyszerű, mégis igaz szavak. Ha valamit, ezt az év minden napján büszkén viselheted. Miért volna épp a nyár kivétel?

Juicy Shock

DOR Gel Effect Juicy Shock (964)

Milyen gyümölcsbe is harapnánk bele szívesen egy napos délutánon? Mangó, ananász, szilva, barack? Mindegy is, csak legyen hideg és megmosva! És jutna eszünkbe gyakrabban… Ezen most segíthetünk. Ezentúl, ha kigyönyörködted magad a körmeidben, már indulsz is a hűtőhöz egy újabb finomságért.

Keresés